28.05.2022 | 09:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nejmenší z řady MF 1700 E

Malotraktory MF 1700 E představila společnost Massey Ferguson jako ekonomické kompaktní stroje určené pro malé farmy, zahradnictví nebo jiné speciální provozy. Slabší ze dvou modelů MF 1740 E schovává pod kapotou 40 koní a rozvor náprav činí 1675 mm. Stejně jako jeho větší brácha ani on nemá kabinu, zato plošinu s částečně plochou podlahou.

Výkon mu dodává tříválcový motor o zdvihovém objemu 1,8 l, který je dobře známý již z modelu MF1735 M a MF 1740 M a stejně jako téměř všechny motory v traktorech Massey Ferguson určených pro evropský trh splňuje emisní předpisy Stage V pomocí systému „All-in-One“. Stejně jako u MF 1755 E je kapota jednodílná, a pokud je potřeba údržba nebo servis motory, lze ji snadnou celou zvednout.

Plně synchronizovaná převodovka poskytuje osm převodových stupňů pro jízdu vpřed a osm pro jízdu vzad. Řadit lze čtyři rychlostí stupně pomocí hlavní řadicí páky uložené po pravé ruce a dva rozsahy, jejichž řazení má na starosti páka vlevo. Změna směru jízdy se provádí stejně jako u jiných traktorů Massey Ferguson pákou umístěnou vlevo pod volantem.

Díky hydraulickému okruhu, kterým protéká 28,3 l/min a díky nosnosti 1 000 kg na tříbodovým závěsu kat. 1, dokáže MF 1740 E pracovat s celou řadou nářadí. Stejně jako výkonnější MF 1755 E má také polohovou regulaci pro nastavení a udržení přesné pracovní výšky. Systém také využívá nastavitelné rychlosti zvedání a spouštění. Traktory MF 1740 E jsou rovněž standardně vybaveny stejným vývodovým hřídelem s otáčkami 540 za minutu jako jejich větší bráchové MF 1755 E.

Pracoviště pro řidiče je komfortní, i když střechu nemá. Plošina má částečně plochou podlahu se silnou pryžovou rohoží, která může řidiče částečně izolovat od vibrací a hluku.

Jednoduchá plošina s částečně plochou podlahou poskytuje řidiči komfortní a pohodlné pracoviště se silnou pryžovou podlahovou rohoží, která zlepšuje komfort a izoluje řidiče od hluku a vibrací.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down