08.06.2022 | 09:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Setkání lidí a techniky v Dymokurech

Firma Pekass byla založena v roce 1991. V loňském roce tedy působila na našem trhu rovných třicet let. Plány na oslavu tohoto výročí však zhatila koronavirová pandemie. Ale v roce letošním již oslava možná je. Vhodnou příležitostí, jak oslavit kulaté výročí spolu se zákazníky, je polní den.

Polní den Horsch je název akce, kterou 7. 6. zorganizovala firma Pekass na pozemcích zemědělského podniku CZERNIN Dymokury s. r. o. Připraveni byli jak zástupci jednotlivých modelových řad postřikovačů, tak i technika pro zpracování půdy a setí, pro praktické ukázky na poli. Nicméně pranostika se nevyplnila a Medardova kápě přišla o den dříve. Těžké, jílovité půdy, nasáklé vodou, nebyly po deštivém dopoledni schůdné ani pro techniku, ani pro návštěvníky. O to více pak bylo prostoru věnovat se detailům techniky při prezentacích produktovými manažery či na bohaté doprovodné výstavě. Tam byla k vidění i dopravní technika Krampe, samozřejmě rychlé traktory JCB Fastrac a také manipulační technika JCB. Polní den Horsch byl i výjimečnou příležitostí pro setkání zemědělců s obchodními partnery či také navzájem.

Úvodem informovali zástupci firmy Pekass o tom, že region působnosti společnosti se nově rozrůstá o další okresy – konkrétně Hradec Králové, Rychnov nad Kněžnou a Náchod. O zákazníky se tam postarají jednotlivé pobočky Pekassu.

Více informací v týdeníku Zemědělec.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down