10.06.2022 | 08:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

České stroje na demo show v Litvě

Ve spolupráci s obchodním partnerem společností SPECAGRA proběhla v Litvě v prvních červnových dnech praktická demonstrace zemědělských strojů. Desítky návštěvníků se osobně přesvědčili o odolnosti, robustnosti a kvalitách strojů Rozmital.

V litevské obci Kukuiliškės se 2. června konala demo show organizovaná litevským partnerem společností Specagra. Deštivé počasí zájemce o stroje neodradilo a akce se zúčastnilo několik desítek litevských farmářů.

Během praktických ukázek se návštěvníkům představila žací kombinace SM-820 o záběru 8,2 m s žací lištou vlastní konstrukce, a to v kombinaci s čelní nesenou diskovou sekačkou SC-301. V akci byly dále dvourotorový středový shrnovač SP-962H s hydraulicky nastavitelným pracovním záběrem až 9,6 m a čtyřrotorový obraceč OZ-524S v pracovním záběru 5,6 metru. Předváděné stroje si mohli zájemci pořídit v průběhu akce za zvýhodněné ceny.

„Praktická zkušenost je nedocenitelná, i proto podporujeme akce partnerů, kteří chtějí v rámci praktických ukázek představit produktové portfolio Rozmitalu. Jsem rád, že po Slovensku měli tuto možnost také litevští zemědělci, a děkuji partnerovi za zorganizování profesionální akce,” hodnotí přínos Pavel Jahoda, obchodní ředitel Strojíren Rožmitál, s.r.o.

Po Dni poľa v Očové na Slovensku byla akce v Litvě v pořadí druhou zahraniční praktickou demonstrací strojů českého výrobce. Tím to ale nekončí. Již začátkem července budou mít příležitost se seznámit s technikou Rozmital v terénu také lotyšští zemědělci. Litevské zemědělství je zaměřené z větší části na živočišnou produkci. Pícninářství zde proto hraje významnou roli, navíc struktura a rozloha jednotlivých farem vytváří poptávku po strojích, jejichž produktovou nabídku Strojírny Rožmitál, s. r. o., pokrývají.*

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down