16.06.2022 | 06:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nový komunikační kanál

Firma BASF Digital Farming neoslovuje zemědělce s žádným „nezralým ovocem“ – řešením jen tak od stolu. Právě naopak – produkt „Bezoblačné mapy vegetace“ již má za sebou rozsáhlé a důkladné testování v Evropě, Severní a Latinské Americe. Všude tam nové řešení prokázalo schopnost spolehlivého fungování. Větší počet satelitů se postaral o zajištění kontinuálního toku dat. Data jsou tak k dispozici téměř v reálném čase.

Zemědělci, kteří chtějí využívat předpisové mapy pro lokálně variabilní aplikaci hnojiv či výsevky, potřebují v praxi bezpečný systém pro přenos dat mezi kanceláří a traktorem. Měl by být bezdrátový, spolehlivě pracující a komfortní ve využívání. USB disky těmto požadavkům již nevyhovují. Pro zemědělce je důležité takové řešení, které by dokázalo být kompatibilní pokud možno se všemi stroji na trhu a se všemi ovládacími terminály.

Xarvio je i v našich podmínkách známé svým produktem FIELD MANAGER. Nyní přichází nově se systémem xarvio CONNECT, jenž představuje uzavřený komunikační kanál k systému FIELD MANAGER. A proč by se měli zemědělci domnívat, že xarvio CONNECT je ten správný nástroj pro praktické využívání? Je dobře integrován do systému FIELD MANAGER, umí poskytovat neomezené množství dat a  pohodlné bezdrátové odesílání dat na používané zemědělské stroje, které jsou pak lépe k dispozici.

Systém xarvio CONNECT je dostupný pro všechny zákazníky, kteří využívají xarvio FIELD MANAGER. Přenášet lze neomezené objemy dat, a kromě toho je toto řešení kompatibilní prakticky se všemi stroji na trhu a se všemi ovládacími terminály. Podporuje Shape, ISOXML a další formáty pro tvorbu aplikačních map.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down