21.07.2022 | 06:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kompaktní souprava s neseným postřikovačem

S nesenými postřikovači Leeb CS je firma Horsch zaměřena na zemědělce, kteří hledají kompaktní stroj, odpovídající členité půdní držbě. Leeb CS je pro takové požadavky ten perfektní model.

S nesenými postřikovači vstupuje firma  Horsch do nového produktového segmentu. Nicméně využívá osvědčené systémy známých modelů, vhodně přizpůsobené novým požadavkům zemědělců. V zadním tříbodovém závěsu agregovaný postřikovač tvoří s traktorem kompaktní a obratnou jednotku, která se dobře hodí pro práci na nepravidelných půdních celcích.

Firma Horsch přitom dokáže dodat každému zemědělci na jeho nároky vhodně přizpůsobený model postřikovače. A to díky inovativnímu aktivnímu vedení ramen BoomControl a celé řadě možností z oblasti výbavy na přání. Kromě toho bylo převzato ještě mnoho dalších prvků výbavy z oblasti velkých postřikovačů Horsch Leeb, jako je systém kontinuálního výplachu CCS Pro, přimíchávací nádoba  atd.

Také u neseného postřikovače mají zákazníci požadavky na dostatečnou výkonnost. Firma Horsch na ně reaguje objemem nádrže na postřikovou jíchu až 2200 litrů a optimalizovanou polohou těžiště. Agregace postřikovačů je pohodlná, rychlá a zároveň i bezpečná, díky nově vyvinutému připojovacímu trojúhelníku a plnohodnotnému hydraulickému pohonu čerpadel. Ovládání stroje se uskutečňuje prostřednictvím ovládacího rozhraní, používaného u postřikovačů Leeb LT/GS.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down