23.07.2022 | 06:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Výkonný stroj pro precizní zpracování půdy

Firma Köckerling vyvíjí, vyrábí a prodává již od roku 1995 techniku na zpracování půdy, setí a údržbu luk a pastvin. Orientuje se přitom především na bezorebnou technologii hospodaření.

Nejvýznamnějším trhem stále zůstává Německo, kde Köckerling prodává padesát procent své produkce. Na exportu  se největší měrou podílí Francie, Velká Británie ale i Česká republika. Také pro rok 2022 má firma Köckerling přichystány novinky.

Jednou z nich je stroj Allrounder flatline 900. Tedy nová velká devítimetrová verze již známého stroje, který byl doposud vyráběn v záběrech 6 a 7,5 m. Ze strany velkých zemědělských podniků ale rostla poptávka po větším záběru, na niž firma Köckerling zareagovala zahájením vývoje stroje Allrounder flatline 900.

Tento stroje je koncipován pro velmi precizní zpracování půdy a zapravení i těžkých posklizňových zbytků – při vynikajícím kopírování terénu. Allrounder flatline 900 je osazen čtyřmi masivními čelními kopírovacími koly a vzadu pak zdvojeným STS válcem. I s tímto velkým a dlouhým strojem lze provádět změnu nastavení pracovní hloubky i za jízdy – hydraulicky z kabiny traktoru.  Přehledná stupnice řidiči zobrazuje aktuálně nastavenou hodnotu.

Aby bylo možné udržovat nastavenou hloubku v celém pracovním záběru, je Allrounder flatline 900 vybaven optimálním přizpůsobováním terénu. Boční díly stroje se mohou zdvihnout anebo poklesnout, díky čemuž stroj dokáže i ve zvlněném terénu udržovat rovnoměrnou pracovní hloubku.  Reliéf snímají přední kopírovací kola, usazená dostatečně daleko od sebe.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down