01.08.2022 | 08:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Stavební technika nejen do stavebnictví

Na výstavě Naše pole představila společnost Agrotec a. s. svůj sortiment manipulační a stavební techniky New Holland. Dříve byl New Holland a jeho divize Construction lídrem v prodeji stavebních strojů, dnes převzala štafetu spíše jeho bratrská značka Case IH a New Holland se specializuje na stroje vhodné do zemědělství.

Smykem řízený nakladač

Smykové nakladače New Holland jsou v zemědělství oblíbenými stroji, které se nejvíce hodí do živočišné výroby, ale nejen tam. Mnozí uživatelé tvrdí, že právě smykem řízený nakladač je nejuniverzálnějším strojem na farmě. Dělá to z něho i bohatá nabídka adaptérů se, kterými je schopný pracovat, ať už je to lopata, paletizační vidle, podkopové zařízení, nebo třeba i hydromotor s vrtákem nebo míchací lopata na beton.

Řada L nabízí několik modelů, z nichž na stánku v Nabočanech byl přítomen smykem řízený nakladač L 320. Stejně jako všechny jeho kolegové i on těží z výhod patentovaného výložníku Super Boom s vertikální kinematikou. Super Boom zajišťuje vertikální zdvih a stroji umožňuje velmi rychlé pracovní cykly. To se hodí například při nakládkách hnoje nebo při vyhrnování hnojné chodby.

L320 je druhý nejmenší model řady a jeho bezpečná nosnost v celém rozsahu je 900 kg. Naopak nejsilnějším modelem je L334, který zdvihne v celém rozsahu 1600 kg.

Dlouhý rozvor, nízko položené těžiště, kompaktní rozměry a skvělý výhled přinášejí stabilitu, bezpečí a dobrou ovladatelnost.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down