14.08.2022 | 02:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Pneumatiky byly schváleny předními výrobci pásů

Pneumatiky Alliance 643 Forestar III a 644 Forestar III získávají oficiální schválení předních výrobců pásů Olofsfors, Clarks a Pewag. Tyto pneumatiky poskytují účinný záběr a dlouhou trvanlivost, jakožto i vynikající poměr ceny a výkonu. Pneumatika Alliance Forestar 344 Elit jako první nízkotlaká pneumatika pro lesnictví na světě zvyšuje ochranu půdy.

Společnost Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) s hrdostí oznamuje oficiální schválení významných výrobců pásů Olofsfors, Clarks a Pewag s montáží a používáním jejich kolopásů na pneumatikách Alliance 643 Forestar III a Alliance 644 Forestar III. „Kolopásy dále zvyšují již tak značně působivou přilnavost a vysokou průchodnost pneumatik z portfolia Forestar III. Kombinací pozitivních účinků pneumatik a pásů dochází téměř k bezkonkurenčnímu výkonu. Tato kombinace nabízí značnou přilnavost, nízkou míru narušování povrchu a menší zhutňování půdy, ať se jedná o příkrý terén nebo mokrou a měkkou zem,“ vysvětluje Angelo Noronha, prezident pro Evropu ve společnosti Yokohama Off-Highway Tires.   

Pneumatiky Alliance 643 Forestar III a Alliance 644 Forestar III se vyznačují vylepšenou konstrukci s nylonovými a ocelovými výztuhami a technologií vyztužených šestihranných patek, což zaručuje vynikající odolnost proti průrazům, vysokou zatížitelnost a ochranu proti prokluzování na ráfku. Jedinečný vzorek běhounu pneumatik 643 Forestar III se širšími segmenty ramene a vodorovnými drážkami zlepšuje kompatibilitu s pásy a celkovou příčnou stabilitu. Pneumatiky Alliance 644 Forestar III mají speciálně navržený dvojitý úhel žeber, který zajišťuje neuvěřitelnou přilnavost a záběr. Velká šířka vzorku těchto pneumatik zaručuje širší styčnou plochu, což má za následek nižší tlak na terén. Vynikající stabilita a pozoruhodná odolnost proti poškození znamenají, že pneumatiky 643 Forestar III a 644 Forestar III nabízejí ideální řešení pro všechny lesnické potřeby. V případě dotazů na konkrétní rozměry pásů se mohou zákazníci obrátit buď na členy prodejního týmu Alliance, nebo přímo na výrobce pásů, případně na jejich webové stránky.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down