17.08.2022 | 06:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nové ovládací prvky pro usnadnění práce

Intuitivní ovládání zemědělských strojů je důležité. Firma Pöttinger se tradičně tomuto aspektu hodně věnuje. Nyní uvádí na trh dva nové ovládací prvky, umožňující bezpečné a jednoduché ovládání jejích strojů.

Nový ovládací terminál Select Control se chlubí designem, přátelským pro obsluhu. Pomocí funkčních tlačítek a barevné obrazovky s úhlopříčkou 4,3 palců a dotykovým ovládáním je možné jednoduše předvolit četné funkce připojeného nářadí, anebo je i přímo ovládat.

Je možné si nastavovat světlost obrazovky i klávesnice – v závislosti na denní době či intenzitě slunečního svitu. V jakékoli denní či noční hodině je tak zaručeno optimální osvětlení klávesnice a obrazovky. Žací kombinace Novacat V 10000 mohou být novým ovládacím terminálem Select Control vybaveny na přání. Dostupný je také pro samosběrací návěsy nové řady Boss 3000.

Převážná většina závěsných strojů Pöttinger se ovládá prostřednictvím ISOBUS. Pro jejich jednoduché ovládání je vhodný AUX joystick CCI A3. Jeho funkční klávesy jsou volně osaditelné libovolnou funkcí a jsou od sebe vzájemně odděleny „můstky“. Tak je možné potřebnou funkci vyhledat po hmatu bez nutnosti vždy se na hlavici joysticku dívat. Výrazně je přitom sníženo riziko omylu. Všechny funkce jsou na joysticku vyznačeny pomocí symbolů.

U strojů Pöttinger je joystick na přání dostupný pro senážní vozy Jumbo sérií 7000 a 8000, lisů Impress PRO a žací kombinace Novacat V 10000.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down