01.09.2022 | 07:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Moderní technologie a velká pásová rypadla

U velkých pásových rypadel Doosan v hmotnostní třídě od 31,5 do 53 tun z nové Stage V řady je nyní k dispozici řada nových standardních a volitelných funkcí.

Technologie D-ECOPOWER je zaměřena na úlohu hydraulického systému a prokazuje trvalou snahu společnosti Doosan dosáhnout ideálního řešení u všech procesů a komponentů používaných v nové generaci produktů společnosti k dosažení bezprecedentní úrovně energetické účinnosti paliva.

D-ECOPOWER využívá elektronické tlakem řízené čerpadlo v hydraulickém systému s uzavřeným středem pro dosažení zvýšení produktivity až o 26 % a zlepšení spotřeby paliva až o 12 %, v závislosti na zvoleném režimu. MCV s uzavřeným středem minimalizuje tlakové ztráty, zatímco elektrické tlakem řízené čerpadlo účinněji řídí a optimalizuje výkon motoru.

Systém D-ECOPOWER používá devět senzorů k detekci množství hydraulického oleje potřebného k provedení konkrétního úkolu a přesně měří požadované množství oleje, namísto nepřetržitého vhánění fixního množství oleje do systému, čímž se zvyšuje účinnost.  Software je využíván k elektronické reprodukci všech výhod hydraulického systému s otevřeným středem s velmi malými ztrátami energie. Hydraulický systém a výkon motoru jsou plně optimalizovány a synchronizovány, což dále snižuje ztráty v systému.

Vylepšená zpětná vazba obsluze prostřednictvím joysticku ve výsledku zajišťuje lepší ovládání stroje a menší únavu obsluhy. Zrychlení a zpomalení funkcí pracovní skupiny rypadla je plynulejší, což obsluze umožňuje provádět opakované otáčivé a výkopové pohyby s menším počtem trhavých pohybů.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down