14.09.2022 | 12:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Novinky se představily v nádherném prostředí

Pod názvem Thaya se skrývá vinařství, které firma Agrall nyní nově otevřela v obci Havraníky na Znojemsku. Otevření spojila se slavnostním představením novinek Claas a Väderstad. V areálu, jenž vhodně spojuje tradiční přístup s moderními prvky, se sto padesát hostů mohlo seznámit nejen s novinkami zemědělské techniky, ale také strávit večer v nádherném prostředí, poslechnout si živé vystoupení kapely se zpěvačkou Natálií Čihánkovou, absolvovat prohlídku vinařství či prohlédnout si vystavené automobily BMW X3 a X7.

Vinařství Thaya bylo vybudováno v areálu bývalého JZD. Jedinou budovou, která zůstala zachovaná, je bývalá sýpka. V jejích moderních prostorách mohou lidé příjemně odpočívat. Vše ostatní bylo postaveno nově, včetně vinných sklepů či komfortních prostor pro ubytování hostů.

Slavnostní večer v prostorném stanu zahájili předseda představenstva Ing. Josef Trávníček a poté obchodní ředitel firmy Agrall Ing. Martin Hladůvka. Poté proběhl na čelní stěně budovy bývalé sýpky videomapping, jenž přítomným hostům vznik vinařství přiblížil.

Prostory vinařství Thaya mohou sloužit nejen pro příjemný pobyt hostů, ale také k prezentaci techniky, například v průběhu školení obchodníků. Při slavnostním otevření se díky tomu hostům akce mohly předvést ty největší novinky od výrobců Claas a Väderstad – formou nočního show. Ve dvou exemplářích se představily systémové traktory Claas Xerion. Ty jsou pro letošní rok opět inovované, k novinkám patří možnost na přání traktor vybavit dvojicí hydraulických čerpadel. Každé z nich pak zásobuje olejem tři vnější hydraulické okruhy. Požadovaného výkonu dosahuje hydraulický systém při redukovaných otáčkách motoru. Nová je také plynulá hydromechanická převodovka ZF Eccom 5.5.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down