26.09.2022 | 07:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Demo tour červeno-bílé flotily

První sériově vyráběný traktor Steyr spatřil světlo světa před 75 lety. Šlo ještě o zelený typ T180 o výkonu 26 koní, neboť v poválečné době byla o barvy nouze. O rok později byl na přání rakouských zemědělců připraven model s menším výkonem 15 až 18 koní. A přibližně z té doby pochází i traktor Steyr KL II, který si mohli prohlédnout návštěvníci Steyr Demo Tour 2022 ve Šternově u Divišova. Společně s dalšími moderními červeno-bílými traktory o výkonu 55 až 300 koní, jejichž barvená kombinace je od roku 1967 pro tuto značku typická.

Tradiční polní show uspořádala na začátku září společnost AGRI CS, která působí na českém trhu už více než dvacet let a je výhradním importérem stejnojmenných strojů do České republiky. Traktory Steyr dodává jak prostřednictvím vlastních prodejních a servisních středisek, tak dalších regionálních obchodních partnerů. Každý rok dodá do praxe na 500 strojů zejména značek Case IH a Steyr, nechybí ani široké portfolio závěsné a dopravní techniky.

Ve Šternově byly k vidění zástupci všech traktorových řad Steyr. A to jak menší modely Kompakt či nejprodávanější typ Multi, tak i novinky Impuls CVT, Absolut CVT a Terrus CVT. Všechny traktory představil a jejich zajímavé technické detaily popsal Ing. Zdeněk Musil, produktový manažer firmy AGRI CS pro traktory Steyr. Poté si mohli zájemci představené traktory vyzkoušet a mnoho z nich této nabídky využilo. Dostali i řadu informací k připojené technice.

Celý článek naleznete v Zemědělci č. 39.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down