13.10.2022 | 09:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

GARNEA slaví 30 let od založení

Společnost GARNEA a. s., importér stavebních strojů značky Doosan, oslavila 30 let od svého založení. V jihočeském Neplachově byla ve čtvrtek 6. října, za přítomnosti evropského top managementu Doosan Infracore, slavnostně otevřena nová hala pro stroje Doosan. Vedení společnosti GARNEA tak symbolicky završilo tři desítky let rozvoje firmy, která nyní disponuje plnohodnotnými divizemi pro zemědělskou, stavební a komunální sféru a plánuje se dále rozvíjet.

Nová hala zabírá plochu 750 m2 a je určena pro servis i těch největších strojů Doosan. Disponuje mostovým jeřábem s nosností 10 tun, řízenou regulací teploty, moderním olejovým hospodářstvím, nabízí komfortní zázemí pro zaměstnance a vjezd do haly je přizpůsobený pro těžkou techniku.

 

Spolu s vedením firmy GARNEA a dalšími významnými hosty, mezi kterými byl i František Flídr, jednatel GRANITA Lomy, která je jedním z prvních a především největších uživatelů strojů DOOSAN v České republice, slavnostně otevřel nové reprezentativní prostory Sanho Shin, ředitel pro strategii a marketing Doosan Infracore Europe. K této události uvedl: „Spolupráce se společností GARNEA předčila naše ambiciózní očekávání. Je neuvěřitelné, jakým způsobem se firma za poslední roky expandovala. Velmi nás těší společný růst na českém trhu. S naším importérem máme navíc i společnou filozofii, kterou je důraz na poprodejní přístup k zákazníkům.“*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down