14.11.2022 | 06:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Čistý a tichý provoz

Nové minirypadlo o hmotnosti dvou tun Bobcat E19e má stejný profil, stejné vnější rozměry a srovnatelný výkon jako oblíbené minirypadlo E19, kterého se po celém světě prodalo již více než 10 000 kusů.

Model E19e se může pochlubit stejnou stabilitou, nosností a vylamovací silou jako jeho konvenční protějšek, zatímco konstantní křivka točivého momentu, která je charakteristická pro elektromotory, zajišťuje spolehlivý a výkonný provoz. Se šířkou pouhých 98 cm je nový elektrický model snadno použitelný i v těch nejužších pracovních prostorech, takže je ideální pro úkoly jako demolice a také pro venkovní aplikace, které vyžadují tichý provoz bez emisí.

Model E19e je navržen s ohledem na potřeby obsluhy a s větším prostorem mezi ovládacími konzolemi nabízí nejvyšší úroveň pohodlí ve své třídě. Díky vhodně umístěným pedálům ovládání pojezdu a joystickům s ovládáním funkcí AUX1 a natáčení výložníku pomocí palce má obsluha všechny ovládací prvky na dosah ruky. Zavedením sklopných pojezdových pedálů a odstraněním pedálů pro funkce AUX1 a mimoosé rýpání bylo dosaženo maximálního prostoru pro nohy. Kromě zdravějšího a pohodlnějšího pracovního prostředí přispívá stroj E19e s nízkou hlučností a nulovými emisemi také k lepší komunikaci a produktivitě na pracovišti.

Minirypadlo E19e je vybaveno akumulátorem s kapacitou 3,5 hodiny, který lze rychle dobít díky superrychlé nabíječce. Doplňováním elektrické energie během pracovních přestávek tak lze stroj používat celý den při většině obvyklých aplikací. Minirypadlo E19e je rovněž vysoce všestranné a umožňuje nasazení řady různých kompatibilních příslušenství. Patří sem například hydraulický drapák Bobcat, jehož použití je pro tuto velikostní kategorii na trhu jedinečné.*

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down