30.10.2022 | 06:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nové převodovky v modernizovaných traktorech Xerion

Generace XERION Stage V představená v roce 2019 se pro nový modelový rok dočká rozsáhlé modernizace. Důraz je kladen zejména na zavedení nové bezstupňové převodovky Eccom 5.5 a nového, na přání dodávaného pracovního hydraulického systému s působivým průtokem až 422 l/min.

Významnou novinkou u modelu XERION pro modelový rok 2023 je přechod z předchozích bezstupňových převodovek ZF Eccom 5.0 a Eccom 4.5 na novou Eccom 5.5. Stejně jako předchozí modely nabízí nová převodovka čtyři automatické změny rozsahu vpřed, přičemž oblast mechanického pohonu byla dále optimalizována.

Maximální pojezdové rychlosti 40 nebo 50 km/h lze dosáhnout při úsporných 1246 nebo 1558 otáčkách za minutu. Při jízdě vzad je možné dosáhnout maximálně 30 km/h při třech automatických jízdních rozsazích. Pohon přední a zadní nápravy je vzájemně pevně spojen, takže není nutný podélný diferenciál.

Přechod na nový Eccom 5.5 umožňuje ještě výkonnější pracovní hydrauliku Pro externí hydraulické okruhy je k dispozici průtok oleje až 422 l/min, a to i při nízkých otáčkách motoru. K dispozici je tak dostatečný objem hydraulického oleje i pro přídavná zařízení s vysokou potřebou, jako jsou velké pneumatické secí stroje.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down