31.10.2022 | 06:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Podzimní setkání přineslo inspirace i zábavu

Podzim není pro zemědělce zrovna období pro velký odpočinek, ale spíše pro velké množství práce na polích. Deštivé září letos navíc ještě zkomplikovalo přípravu půdy a setí ozimů. Nicméně s výkonnou technikou se mnohá zpoždění nechají dohnat. Pak je čas i na to, zajet ke svému oblíbenému dodavateli zemědělské techniky na příjemné setkání a výměnu zkušeností.

Takový pěkně strávený podzimní den připravili svým zákazníkům pracovníci společnosti STROM Praha ve svém středisku v Kostomlatech nad Labem. A to oblíbenou formou dne otevřených dveří, kde společenská setkání u vystavené techniky na středisku ještě vydatně obohatila možnost zkušebních jízd s novinkou, pásovým traktorem John Deere 8RX 410.

Středisko společnosti STROM Praha v Kostomlatech nad Labem se zabývá prodejem strojů ze sortimentu této firmy, tedy značek John Deere, Kramer, Pronar a BEDNAR. Pro zákazníky je zajišťován i kompletní záruční i pozáruční servis na zemědělskou techniku. Od všech jmenovaných výrobců byla v areálu střediska vystavena technika. Od výrobce John Deere byly k vidění kolové traktory nejnovějších generací, ať to byla vlajková loď oblíbené řady 8R, nejvýkonnější typ 8R 410 s kapotou motoru v novém agresivním designu, či řada 7R s traktorem 7R 250, jenž je spolu s bráškou z řady 8R provozován v Demo režimu. Druhá generace řady 7R má kapotu motoru změněnou naopak na bocích a to s novými výdechovými otvory chladicího vzduchu. Dále nové 7R na první pohled prozradí nová kabina s nově řešeným výfukem podél pravého A sloupku. Uvnitř kabiny je pak obrovitý volný prostor a komfort prémiové kategorie.

Dále byl k vidění traktor John Deere 6195M. Je to nejvýkonnější model nové řady 6M, jenž na velkých a hlavně širokých pneumatikách vypadal ještě mohutněji, než vedle stojící traktor John Deere 6215R. John Deere 6215R má ale nejen vyšší jmenovitý výkon, ale jeho šestiválcový motor o shodném objemu 6,8 l navíc disponuje funkcí inteligentního navyšování výkonu IPM.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down