05.11.2022 | 06:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Rakouské traktory se představí na veletrhu

Na mezinárodním veletrhu EIMA 2022, který se koná na výstavišti v Bologni v Itálii od 9. do 13. listopadu 2022, bude vystavovat svou techniku také rakouský Steyr. Největšími „taháky“ na stánku budou vylepšené modelové řady traktorů Impuls a Profi

Pro rok 2023 jsou traktory Steyr Impuls CVT, Profi S-Control 8 a Profi CVT vybaveny novým S-Tech 700 Plus dotykovým ovládacím terminálem. S tělem, vyrobeným z hliníku, je nový terminál robustní a odolný  pro dlouhou životnost. Dotyková obrazovka je o 35 % větší, než u dosavadních provedení S-Tech a je vyrobena ve stylu tabletových obrazovek. Má úhlopříčku 12,1 palce, dovolující snadnější prohlížení a jednodušší ovládání funkcí traktoru i přípojných strojů. Nová obrazovka také přichází s vylepšeným rozlišením, osvětlením a  poměrem stran, ostřejší, jasnější grafikou a vylepšenou odezvou na dotyk prstu. Antireflexní vlastnosti obrazovky dále zlepšují viditelnost údajů pro řidiče traktoru. Terminál může být uchycen integrálně k  loketní opěrce nebo namontován na lištu pro uchycení různých monitorů v kabině.

Uvnitř nového terminálu S-Tech 700 Plus je kapacita paměťového úložiště zvýšena z 256 MB na 16 GB, což přináší rychlejší provoz funkcí, zejména v oblastech,  jako je ovládání funkcí přípojných strojů pomocí ISOBUS a ovládání složitých kombinací nářadí. Pro monitorování nářadí a prostoru kolem traktoru lze v monitoru sledovat obraz až ze čtyř externích kamer současně.

Pro traktory uvedených řad je k dispozici také nový přijímač Steyr 392.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down