24.11.2022 | 11:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Prémiová značka ve Stránecké Zhoři

Prémiovou značkou v sortimentu společnosti AGROCENTRUM ZS ve Stránecké Zhoři je Massey Ferguson. U stejnojmenných traktorů oceňují zemědělci vysokou technickou vyspělost, provozní spolehlivost, jednoduchou obsluhu, komfort, malou spotřebu paliva a tím i velmi příznivé provozní náklady.

Vystavené stroje během dnů otevřených dveří byly vesměs označeny písmenem S. Tato série S Effecient a Exclusive prošla výraznou modernizací, zejména s ohledem na design, emisní normy a bezpečnost provozu.

„Technice Massey Ferguson věnujeme velkou pozornost,“ zdůrazňuje jednatel společnosti Ing. Ludvík Kuřátko. „Letos na jaře, v rámci 175. výročí značky Massey Ferguson a 40. výročí společnosti Austrodiesel, jsme ve Vídni obdrželi ocenění TOP dealer roku 2022. A myslím si, že zaslouženě. Jako první v republice jsme prodali ve své době nejlepší traktor na světě Massey Ferguson 8S.205 Dyna E-Power, později i první 8S.245 Dyna -VT Exclusive a v současnosti už jich u nás jezdí možná deset. Dnes je ve Stránecké Zhoři největší koncentrace traktorových novinek Massey Ferguson. Ať už loňský traktor roku Massey Ferguson 8S.265 Dyna VT, či 7S.210, nebo 6S.135 ale i poslední novinka – model 5S.135, který získal titul Farmářský traktor roku. S traktory Massey Ferguson dokážeme uspokojit jak velké zemědělské podniky, tak i menší farmáře. Ale už i oni si pořizují traktory o výkonu kolem 300 koní. Můžeme jim za ně nabídnout i široký sortiment závěsné techniky Massey Ferguson na sklizeň pícnin. Jen pro zajímavost, letos jsme dodali do praxe dvanáct lisů této značky, a to jak na válcové, tak hranolové balíky.“

Více se dočtete v Zemědělci č. 48.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down