10.12.2022 | 07:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Sloučení postřiku a plečkování do jednoho přejezdu

Na veletrhu EIMA 2022 v Bologni měla svou expozici též firma LEMKEN. Představila řadu novinek, mezi nimi také čelní nádrž na postřikovou kapalinu SprayHub. Prostřednictvím kitu SprayKit se nádrž propojí se vzadu umístěnou plečkou Steketee.

Meziřádkové prostory zbavují plevele pracovní orgány plečky, zatímco v řádcích je aplikován koncentrovaný herbicid. Kombinací obou opatření lze uspořit 40 až 60 procent postřikové kapaliny. Zároveň se ušetří náklady – postřik i plečkování probíhají společně při jednom přejezdu.

Nová nádrž LEMKEN SprayHub sdružuje všechny potřebné funkce pro to, aby byla umožněna automatická regulace průtoku postřikové kapaliny na základě aktuální pojezdové rychlosti. Za tím účelem je nádrž vybavena vlastním mícháním, systémem regulace i čištění. Nádrž SprayHub se ovládá prostřednictvím ISOBUS a ovládacího systému LEMKEN „MegaSpray“.

Nová nádrž pro čelní tříbodový závěs traktoru SprayHub se vyrábí s objemem 1100 anebo 1500 litrů. Je vybavena menšími nádržemi na čistou vodu, na vodu pro oplach rukou a sítem v plnicím otvoru pro odfiltrování nečistot při plnění. K rozpouštění přípravků v pevné podobě slouží přídavná tryska v přimíchávací nádobě.

Agregační kit  SprayKit může být využitý nejen ve spojení s plečkou, ale i s jinými typy závěsné techniky. Disponuje systémem mechanického vypínání sekcí. Možná je i automaticky pracující sekční kontrola, pokud je k dispozici signál GPS o poloze soupravy.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down