08.12.2022 | 10:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nový design teleskopických manipulátorů

Řada teleskopických nakladačů Kramer s nosností od 3 do 5,5 tuny se dočkala faceliftu a svou premiéru si odbyla na veletrhu Eurotier. Výhled z kabiny je u teleskopických nakladačů klíčovým prvkem. Lepší výhled snižuje únavu řidiče a významně zvyšuje bezpečnost.

Kramer se zaměřil na nový design kapoty motoru a použil ho u teleskopických manipulátorů KT356, KT307, KT357, KT3610, KT407 a KT457. Výsledkem je nejlepší možný výhled doprava. Kromě toho byly inovovány prvky, jako je uzávěrka diferenciálu nebo stabilizátor zatížení. Také další inovace, jako je optimalizace pohonu ecospeedPRO u velkých modelů KT457-KT559 nebo mechanická 100% uzávěrka diferenciálu na přední nápravě, nabízejí zákazníkům významnou přidanou hodnotu.

Optimalizované funkce propůjčují modernizovaným teleskopickým manipulátorům Kramer ještě větší produktivitu jak v zemědělství, tak například i při práci v bioplynových stanicích.

Smart Attach, hydraulický systém rychloupínání

Pomocí systému Smart Attach lze připojit a odpojit přídavná zařízení i s dalšími hydraulickými funkcemi (jako je zametací kartáč nebo silážní lžíce) během několika sekund, a přitom není nutné opustit kabinu stroje. Dříve bylo třeba třetí hydraulický okruh připojovat ručně pomocí přídavných hydraulických hadic. Tomu je se systémem Smart Attach konec. Nový systém zajišťuje automatické připojení prostřednictvím zajišťovacích kolíků rychloupínače. To vede k výrazné úspoře času, která činí přibližně 2,5 minuty na jeden proces připojování.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down