12.12.2022 | 01:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

V Přešticích poprvé nová značka

Po tříleté pauze se před časem konal v Přešticích tradiční den otevřených dveří společnosti CSK Agro. A bylo se na co dívat. I na této akci dominovala červená barva zastoupená jednak závěsnou technikou Kverneland a jednak francouzskou značkou Massey Ferguson, která si na oblíbené akci odbyla premiéru.

„Okolnosti nás donutili ukončit spolupráci se značkou Case IH. Vstupem nového investora Ing. Václava Perníka, který získal podíl ve firmě CSK Agro, se otevřely nové možnosti spolupráce se značkou Massey Ferguson. Dostali jsme se tak do společnosti dalších dvou obchodních společností – PERAGRO Trading s. r. o. a Gordex spol. s r. o. a mohli jsme začít těžit ze vzájemné spolupráce. Tím se naše firma celkově stabilizovala,“ říká jednatel přeštické společnosti Luboš Vlach.

V Přešticích dominovaly traktory Massey Ferguson 8740S a 8S.265. „Situace s dostupností traktorů je složitá, ale naštěstí nám pomohlo Zemědělské družstvo Merklín, které nám zapůjčilo největší traktor v sortimentu francouzské značky s označením 8740S o výkonu 400 koní. Trochu paradoxně je tento největší model zároveň jedním z nejprodávanějších traktorů v našem sortimentu,“ vysvětluje Ing. Tomáš Vomela, produktový specialista na techniku Messey Ferguson.

Celý článek naleznete v Zemědělci č. 50.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down