23.12.2022 | 07:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Koncept obkročného speciálního traktoru získal cenu za design

Koncept obkročného traktoru  od New Holland Agriculture získal zlatou  medaili za Vynikající produktový design v soutěži German Design Awards 2023. Toto prestižní ocenění uděluje Německá rada pro design (založená v roce 1953) produktům, které vykazují vynikající úroveň inovací a zdařilé spojení designu a funkce.

Společnost New Holland uzavřela partnerství s mezinárodně uznávaným designérským studiem Pininfarina, aby mohla vyvíjet koncept obkročného traktoru. Traktor je navržen tak, aby zvládl náročné úkoly, které s sebou přinášejí úzké vinice. Tyto vinice s úzkým sponem jsou proslulé výrobou vysoce jakostních a hodnotných vín z hroznů, vypěstovaných v řádcích se šířkou menší, než je 1,5 metrů, často na strmých svazích.  Inspirován tvarem šampaňské flétny, design traktoru je poctou zákazníkům, kteří pěstují hrozny.

Koncept obkročného traktoru od New Holland Agriculture byl také vyvinutý tak, aby byl připraven pro elektrickou trakci. To odráží závazek společnosti New Holland k produktivnějšímu a udržitelnějšímu zemědělství a zaměřuje se na stroje na alternativní pohon.

Získané ocenění je nejnovějším uznáním pokračující excelence společnosti v oblasti špičkového designu a inovací.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down