04.01.2023 | 07:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Vývoj směřuje k superpotravinám

V budoucnu bude sortiment možné produkce ve sklenících italské firmy Tomato+ směřovat také k superpotravinám: díky partnerským projektům s Italskou národní radou pro výzkum pracuje společnost Tomato+ na možnosti obohacení svých plodin o další vitamíny a minerály prostřednictvím systémů výživy a řízení klimatu.

V současné době nabízí Tomato+ několik typů různých skleníků.

Horto Professional je průmyslový systém, který umožňuje automaticky kultivovat až 24 000 lusků v jedné nádobě. Každý skleník obsahuje až 30 nezávisle zavlažovaných kultivačních nádrží na celkové obdělávané ploše přes 67 metrů čtverečných.

Díky kontrolovanému mikroklimatu, filtrovanému vzduchu a použitým materiálům nejsou potřeba žádné insekticidy, fungicidy ani herbicidy. Horto Professional lze použít kdekoli a zaručuje extrémně nízkou spotřebu: pouhých 6,5 kWh (24hodinový průměr) a přibližně 3000 litrů vody měsíčně při plném zatížení.

Vnější rozměry, výšku polic a počet kultivačních nádrží lze přizpůsobit podle potřeby.

Horto4 je řešení se 4 nezávislými policemi pro sektor Horeca. Horto4 zaručuje čerstvost, kvalitní produkty, praktičnost a udržitelnost pro profesionály v oblasti stravování a již byl vybrán předními šéfkuchaři jako Stefano Baiocco, Pietro Leemann, Angelo Troiano, Felice Lo Basso a mnoho dalších.

Horto2 je 2-regálový skleník pro domácí použití, pro pěstování a sklizeň zeleniny. Každá police je nezávislá a umožňuje vytvářet různé klimatické podmínky tak, aby vyhovovaly potřebám různých druhů zeleniny.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down