10.01.2023 | 07:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Rosiče a postřikovače s originální konstrukcí

Italská firma Caffini na svém stánku na mezinárodním veletrhu zemědělské techniky EIMA 2022 v Bologni  vystavovala také rosič Evo s tunelovým systémem aplikace. Dlouholeté zkušenosti ukazují, že tunelový rosič dosahuje ve vinici nejlepšího efektu ošetření, a to i v plné vegetaci.

Úlet je téměř roven nule, protože zadní, okolí trysek zakrývající plech (firmou Caffini patentované řešení) zabraňuje unikání postřikové mlhy v průběhu aplikace. Zdrojem tlakového vzduchu u rosičů Caffini Evo jsou čtyři turbíny s hydraulickým pohonem.

Pro polní hospodářství vystavovala firma Caffini samojízdný model postřikovače Striker X.54. Stroj je osazen nádrží z polyethylenu o objemu 5000 litrů na podvozku se světlou výškou 1500 milimetrů a hydraulicky plynule nastavitelným rozchodem v intervalu od 2250 do 3000 mm. Stroj je poháněn čtyřválcovým motorem Volvo Penta o výkonu 160 kW (218 k). Základem hydrostatického pojezdu jsou hydromotory Bosch-Rexroth v kolech. Všechna čtyři kola disponují hydropneumatickým odpružením. Postřikovač byl vybaven také satelitní navigací. Postřiková ramena se vyrábějí se záběrem do 36 m, v provedení od 24 do 30 m je možná i vzduchová podpora.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down