14.01.2023 | 07:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Stroje pro vertikální zpracování půdy

Pastò Agriculture je jedním z výrobců zemědělských strojů v Itálii. Tato společnost z Padova naplňuje přání svých klientů již více než 50 let s produkty, navrženými profesionály v oboru a realizovanými pouze s vysoce kvalitními komponenty.

Pastò Agriculture sleduje celý výrobní proces každého zemědělského stroje.  Nabízí celou řadu strojů pro zpracování půdy: podrýváky, kypřiče, stroje na přípravu půdy, krátké talířové brány a hloubkové kypřiče.

Na mezinárodním veletrhu EIMA 2022 v Bologni tento výrobce prezentoval celou řadu svých produktů. Zajímavým strojem byl stroj pro vertikální zpracování půdy pod názvem Apache. V závislosti na nastavení dokáže tento kypřič eliminovat půdní zhutnění v hloubkách 35 až 60 cm. Zároveň takto obnovuje i vsakování vody a kapilaritu v půdě. Tažený stroj má pracovní záběr 440 cm, v němž v půdě působí celkem šest pracovních těles. Samozřejmostí je hydraulické jištění proti přetížení s nastavitelnou vypínací silou. Předřazené velké nařezávací kotouče nejprve formují v půdě drážku, aby slupice neodtrhávaly velké hroudy a tahový odpor byl menší.

Dále vyrábí Pastò Agriculture také tažené podrýváky, které půdu zároveň mísí. Sekce koltrů v zadní části drtí  hroudy a urovnává povrch pozemku.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down