21.02.2023 | 07:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nová řada tažených míchacích krmných vozů

Firma Kuhn je výrobcem také míchacích krmných vozů. Oblíbené tažené vozy nyní obohacuje novinka. Po uvedení modelových řad Profile 2.S s objemem ložné plochy od 12 až do 20 krychlových metrů s „úzkou“ míchací vanou a Profile 2.L s objemem ložné plochy 18 až 34 krychlových metrů se  „širokou“ míchací vanou přišel Kuhn na trh s novou řadou Profile 2.M.

Tato řada  míchacích krmných vozů disponuje „středně širokou“ míchací vanou sr dvěma vertikálními šneky a objemem od 16 do 25 krychlových metrů. Do vozu lze naložit 20 krychlových metrů krmiva při celkové výšce nižší než tři metry. Možné je i  zvětšení objemu krmného vozu.

Řada tažených krmných míchacích vozů Kuhn Profile 2.M zahrnuje provedení s objemem míchací vany 16, 18, 20, 22 a 25 krychlových metrů. Vůz dokáže krmit až dvě stě kusů skotu. Vozy je možné přizpůsobit podle prostoru, který jim poskytují budovy s ustájením. Existují tak v různých konfiguracích s různými možnostmi zakládání krmení. Modely s označením DM ukládají krmivo skotu přímo prostřednictvím výpadního otvoru anebo bočního vynášecího dopravníku. Modely Profile 2.M CM využívají krmení přes příčný dopravník (který se nachází vpředu nebo vzadu). A modely s označením Plus jsou navíc ještě doplněné o zastýlací metač, který má stejné parametry jako metač u rozdružovačů balíků.

Další předností krmných míchacích vozů Profile 2.M je jejich modulární konstrukce. Shodným způsobem, jako u všech krmných vozů Kuhn, lze i u vozů Profile 2.M jejich objem míchací vany s dvojicí vertikálních šneků zvětšit instalací nástavků. Toto zvětšení je možné provést i dodatečně, takže vůz pak „roste“ spolu s rozšiřujícím se stavem skotu na farmě.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down