29.01.2023 | 07:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Série samojízdných postřikovačů vítězem soutěže

Výrobce Case IH byl oceněn jako vítěz soutěže 2022 Good Design Award za své samojízdné postřikovače řady Patriot 50. Ocenění, které uděluje Chicago Athenaeum, vyzdvihuje nejinovativnější a nejmodernější průmyslové, produktové a grafické návrhy, vyráběné po celém světě.

"Jsme poctěni a hrdí na  to, že jsme byli opět oceněni cenou  Good Design Award; nejstarším  a nejprestižnějším programem ocenění, organizovaným po celém světě," řekl Scott Harris, prezident Case IH. "Toto ocenění dokazuje závazek společnosti Case IH z její dvousetleté historie sloužit  potřebám zemědělců tím, že poskytuje inovativní produkty a řešení, které  jim pomohou čelit výzvám dneška a rostoucím požadavkům zítra."

Každoročně od roku 1950 představují Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design a Metropolitan Arts Press s. r. o. program ocenění Good Design Awards, který oslavuje každoroční úspěchy v oblasti perfektního designu.

Každý příspěvek je hodnocen porotou na základě následujících kritérií, stanovených v roce 1950: inovativní design, nové technologie, celkové pojetí, materiály, konstrukce, koncepční funkce, užitná hodnota, energetická účinnost a udržitelnost. Řada postřikovačů Patriot 50  je navržena tak, aby pomohla zemědělcům a poskytovatelům služeb pracovat produktivněji a efektivněji s  výjimečným  prostředím obsluhy, kompletní kontrolou  vozidla, pokročilou konektivitou a integrovanou postřikovou technologií. Provozovatelé ocení moderní a přitom luxusní prostředí kabiny a inovativní systém zavěšení podvozku, který poskytuje příjemný pocit za jízdy a pohodlněji strávený čas v kabině.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down