15.02.2023 | 06:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Vedle líbivého vzhledu i větší výkon a více komfortu

V kategorii Best of Spezialised soutěže TOTY 2023 nemohl chybět tradiční výrobce speciálních traktorů – New Holland. A rovnou přišel s novinkou, traktorem T4.120F DualCommand.

Speciální traktor nové generace byl kompletně inovován – od kapoty motoru až po zadní rychlospojky hydrauliky. Nová je kabina s filtrací kategorie IV, nový je pohonný systém i kompaktně vyřešený motor a systém pro úpravu spalin.

Pro komfort v dlouhých směnách má kabina VisionView prostornost větších modelů, plochou podlahu pro usnadnění pohybu, čtyři sloupky a jednodílné boční okno pro široký výhled. Kabina je odpružená.

Přihlášený traktor T4.120F byl vybaven mechanickou převodovkou DualCommand 32 x 16 rychlostí. Se sadou plazivých rychlostí činí celkový počet 44 x 16 rychlostí, vždy s dvojstupňovým násobičem HiLo. Zadní vývodový hřídel se ovládá elektrohydraulicky.

Traktor je poháněn čtyřválcovým motorem FPT F5 se zdvihovým objemem 3,6 l. Díky kompaktnímu motoru může být kapota usazena velmi nízko. Výkon motoru je navýšen o 10 k až na 120 k.

Přední hydraulicky odpružená náprava Terraglide absorbuje rázy od podložky a zvyšuje komfort jízdy. Modernizace hydraulického systému s otevřeným středem zahrnuje i přípojku Power Beyond a elektronickou regulaci EHR tříbodového závěsu. Elektrický systém traktoru má architekturu připravenou na fungování telemetrie, pokročilých řešení z oblasti precizního zemědělství a automatických navigačních systémů.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down