11.02.2023 | 07:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Doosan Bobcat daruje Turecku jeden milion dolarů na vybavení pro pomoc při zemětřesení

Doosan Bobcat poskytne vybavení v hodnotě přibližně 1 milion dolarů na pomoc a obnovu v oblastech Turecku, postižených zemětřesením.

Stavební zařízení bude okamžitě dodáno prostřednictvím dealerské sítě Doosan Bobcat, aby bylo praktickou pomocí při záchranných činnostech v postižených oblastech a pomohlo obnovit kritickou infrastrukturu, jako jsou zřícené budovy a silnice. Zařízení, které je dodáváno, zahrnuje smykem řízené nakladače a  rypadla pro odstranění a čištění trosek, přenosné generátory a osvětlovací věže, které mají být použity na místech s problémy s napájením.

Doosan Bobcat doufá, že poskytnutím vybavení, které může být okamžitě použito pro záchranu a obnovu,  pomůže obyvatelům postižených oblastí v Turecku co nejdříve začít obnovovat svůj běžný každodenní život.

Výstavba bude financována ve spolupráci s mateřskou společností Doosan Bobcat, Doosan Group, která za  posledních více než 20 let podpořila předchozí velké katastrofy vybavením a dary, jako jsou hurikány a zemětřesení v USA, Číně, Haiti, Japonsku a Nepálu.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down