24.02.2023 | 07:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Technologie CFO může znamenat rozdíl

Za normálních  okolností je radiální IF pneumatika schopna odolat o více než 20 %  většímu zatížení, než standardní radiální pneumatika.  Pokud má pneumatika také označení CFO pro cyklické polní operace, vydrží i o více než 55 % více zatížení bez zvýšení tlaku huštění.  

Kromě toho jsou pneumatiky s tímto typem značení zvláště vhodné pro mokré nebo blátivé polní podmínky během období sklizně. Díky větší kontaktní ploše s půdou a dodatečné flotační schopnosti, tj. technologii IF a VF, v kombinaci s řádným cyklickým zatěžováním,  budou mít zemědělci více flexibility při sklizni. Tyto jedinečné vlastnosti  pneumatik CFO vedou ke  zvýšení efektivity a produktivity v zemědělských provozech, jakož i ke zvýšení výkonu a trvanlivosti pneumatik.

BKT si je vědoma velkých výhod CFO a rozhodla se aplikovat toto označení na několik produktů.  Mezi nimi Agrimax Force, jeden z  nejúspěšnějších produktů BKT, vyniká díky  21 velikostem IF s označením CFO.  Tato pneumatika byla  speciálně vyvinuta  pro  sklízecí mlátičky nebo vysoce výkonné traktory pro sklizeň, přepravu a zpracování půdy. Dva další produkty BKT, ideální pro sklízecí operace, které vyžadují vynikající trakci na poli a vysokou nosnost, jsou Agrimax Teris a Agrimax RT 600, které jsou také  k dispozici v šesti velikostech IF s označením CFO.

Dalším produktem BKT, který těží z označení CFO, je Agrimax V-Flecto ve dvou velikostech VF.  Tato prémiová pneumatika je navržena tak, aby optimalizovala tahový výkon vysoce výkonných traktorů nové generace.

Stejně, jako je CFO specifický pro cyklické operace, pro BKT vyžaduje každá aplikace správný produkt. Z tohoto důvodu – také prostřednictvím neustálého dialogu se svými uživateli - se společnost BKT zavázala rozšiřovat a  zlepšovat svou řadu produktů a hledat řešení, která vyhovují odlišným potřebám všech svých zákazníků.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down