05.04.2023 | 07:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Propracovaný aplikátor kejdy

Aplikátor Joskin Pendislide Pro je ideální pro rovný terén, ale také velmi praktický v kopcovitém terénu. Tlak listů je standardně nastaven mezi 7 a 9 kg. V případě potřeby může být zvýšen nebo snížen přes měřicí kola podle požadovaného tlaku.

Aby se řádně vyrovnaly rozdíly v odlehčení, jsou části rámu podepřeny vlevo a vpravo kolem. Díky   kyvadlovému systému, integrovanému v rámu, aplikátor v celém svém pracovním záběru dokonale kopíruje reliéf země. Kromě toho mohou být ližiny spuštěny na 250 mm pod úroveň terénu, zatímco pohyb nahoru je neomezený.

Prvky Pendislide Pro jsou namontovány na robustním a lehkém rámu z pozinkované oceli z profilovaných trubek. Použití průmyslových kolenních kloubů na rámu zajišťuje vysokou odolnost proti   opotřebení adaptéru a i když jsou vystaveny vysokému namáhání, mají dlouhou životnost a sníženou potřebu údržby. Tradiční hydraulický čtyřbodový závěs není u většiny cisteren nutný, pokud  je průměr kola 1 675 mm nebo menší (např.: 750/60R30,5). Čtyři válce na aplikátoru umožňují  během práce zvednout nebo spustit dvě části rámu (a tím i rozmetací prvky),  aktivovat systém proti odkapávání Twist  a  výložník zvednout nad blatníky pro přepravu nebo spustit do pracovní polohy pro aplikaci kejdy.

Každá polovina rámu je vybavena vertikálním macerátorem Scalper. Tyto vertikální macerátory zajišťují homogenní a pravidelné dávkování kejdy směrem ke smykům. Macerátory snižují reakční dobu na začátku aplikace i tlakové ztráty (rovnoměrnější aplikace). Mají variabilní otvor, který umožňuje extrémně přesné dávkování množství, které má být aplikováno, bez ohledu na požadovaný průtok. Malé kolečko umožňuje obsluze měnit průtok podle typu a množství materiálu, který má být aplikován. Macerátory jsou také vybaveny lapačem kamenů pro odstranění kamenů a jiných tvrdých předmětů, aby se zabránilo poškození potrubí.* 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down