12.03.2023 | 06:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Přehlídka motorů i možnost diskuse s odborníky

Společnost FPT Industrial bude prezentovat své produkty v průběhu veletrhu CONEXPO-CON/AGG 2023. Tyto účinné a extrémně produktivní motory jsou ideální pro velký počet aplikací ve stavebnictví.

Veletrh CONEXPO-CON/AGG 2023 se koná v Las Vegas ve dnech 14. až 18. března. Na svém stánku se společnost FPT Industrial zaměří na svůj inovativní, kompaktní a vysoce výkonný motor F28.

Toto kompaktní, ale výkonné hybridní hnací ústrojí, vybavené spalovacím motorem, kompatibilním s palivy z obnovitelných zdrojů, kombinuje vysoký výkon a nízkou spotřebu paliva. Je tedy vhodné pro kompaktní stavební techniku.

Další motory FPT Industrial, vystavené na CONEXPO-CON/AGG 2023, budou zahrnovat F34 Tier 4 Final a F36 Stage V/Tier 4 Final v konfiguraci PowerPack pro ty, kteří hledají vysoký výkon v kompaktním uspořádání a nízkou spotřebu paliva. Návštěvníci se také seznámí s motory N67 Stage V/Tier 4 Final PowerPack a motory Cursor 16 Tier 4 Final/Stage V. Tyto motory jsou ideální pro vysoce náročné aplikace - jsou schopné plnit náročné úkoly v nejnáročnějších provozních podmínkách.

Kromě toho značka zve návštěvníky výstavy, aby se dozvěděli více o pokročilé nabídce zákaznického servisu FPT Industrial. Stavební průmysl vyžaduje nejvyšší úroveň zákaznických služeb, aby udržel stroje v provozu. FPT Industrial uspokojuje tuto poptávku jak prostřednictvím své rozsáhlé globální sítě prodejců, tak implementací nejnovějších technologií. Zákazníci FPT Industrial mohou využít komplexní odbornou pomoc k maximalizaci provozuschopnosti a minimalizaci celkových nákladů na vlastnictví, čímž se vyhnou potenciálním problémům.

Kompetentní a příjemný tým odborníků FPT Industrial bude přítomen na stánku S83941 v jižní hale (2. úroveň), aby diskutoval o konkrétních projektech a odpověděl na otázky.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down