06.04.2023 | 07:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Znovu na trhu kolových rypadel

S tím, jak se posilují investice do infrastruktury a jak se dává stále více prostoru projektům výstavby silnic, CASE Construction Equipment znovu vstupuje na trh kolových rypadel v Severní Americe. Společnost poskytla náhled na produktovou řadu s novým kolovým rypadlem WX175E SR na veletrhu CONEXPO 2023.

Tento dynamický přírůstek do řady rypadel CASE se vyznačuje konstrukcí se zkrácenou zádí rypadla, která je ideální pro práci v oblasti metra a na silničních projektech. Stroj poskytuje základní hodnoty, uvedené v celé řadě rypadel CASE: spolehlivost, produktivitu a extrémně citlivé ovládání v dobře vyváženém stroji. Tato kolová rypadla se vyznačují výkonným hydraulickým výkonem, robustní konstrukcí a flexibilitou pro ještě větší univerzálnost ve vysoce manévrovatelném zařízení. Prvotřídní komfort obsluhám poskytuje velká pohodlná kabina s automobilovým stylem.

Jako kolový stroj se WX175E SR snadno přepravuje z místa na místo s maximální pojezdovou rychlostí 35,4 km/h (22 mil za hodinu). "Staveniště jsou stále těsnější, přeprava ocelových pásových zařízení na relativně krátké vzdálenosti může být náročná a ocelové pásy představují velkou část životnosti vlastnických a provozních nákladů jakéhokoli kusu těžké techniky," říká Diego Butzke, produktový manažer společnosti CASE Construction Equipment.

WX175E SR, který byl vystavený na mezinárodním veletrhu stavební techniky CONEXPO, váží něco málo přes 44 000 liber (tj. 19 958 kg) a pracuje se jmenovitou hodnotou výkonu 173 koní při 2200 ot/min. Konstrukce se zkrácenou zádí rypadla umožňuje snadnou práci blízko u různých konstrukcí, stávající infrastruktury a podél silnic, přičemž rypadlo zabírá minimální množství místa.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down