07.04.2023 | 06:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nový model postřikovače i čelní nádrže

Ochrana plodin je delikátní a nesmírně důležitá agrotechnická operace, která umožňuje dosáhnout vysokého výnosu. Pro polní výrobu představil italský výrobce Maschio Gaspardo na mezinárodní výstavě EIMA 2022 v Bologni nový nesený model postřikovače Tempo Ultra Isotronic. Tento postřikovač kombinuje vysokou funkčnost, účinnost, přesnost a pohodlí při používání bez ohledu na půdní podmínky.

Tempo Ultra Isotronic je nový postřikovač, navržený a vyrobený inženýry společnosti Gaspardo. Rám je zabudován do nádrže s novým designem, což zlepšuje celkovou ergonomii a pohodlí při používání. Nový postřikovač Maschio Gaspardo je k dispozici s nádržemi o objemu 1600 a 2000 litrů.  Díky kompaktním rozměrům je Tempo Ultra Isotronic všestranně využitelný.  Kompaktní konstrukce a použití vysokopevnostní oceli zaručují vysokou spolehlivost a snadné použití.  Speciální systémy stabilizace ramen, vyrobené z inovativních materiálů, pomáhají snižovat dynamické namáhání konstrukčních  částí a zajišťují vysokou mechanickou odolnost proti namáhání a opotřebení. 

Zemědělci, kteří si chtějí zvýšit celkovou kapacitu postřikové jíchy na traktoru, si mohou ještě do předního tříbodového závěsu usadit novou nádrž Saturno. Ta existuje ve dvou provedeních Saturno F 1100 a F 1500 s kapacitou 1177, respektive 1576 litrů. U nádrže nechybí čerpadlo, k jehož pohonu je zapotřebí jeden vnější hydraulický okruh, dále externí sací filtr s možností kontroly, ukazatel stavu nádrže či dvojité hydraulické míchání pomocí perforované hubice a tlakové míchání hlavní nádrže.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down