03.04.2023 | 06:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Projekt „Concept-X" jako cesta budoucnosti

DEVELON je i nadále dceřinou společností Hyundai Genuine group spolu s Hyundai Construction Equipment (HCE). Tyto dvě společnosti zůstanou nezávislými hráči na trhu stavebních strojů.

DEVELON nepřijímá pouze  digitální  technologie, ale usiluje o revoluci v  odvětví stavebních strojů a vytváření udržitelné hodnoty pro zákazníky prostřednictvím digitální transformace podnikání. Za tímto účelem společnost DEVELON Infracore realizuje projekt "Concept-X",  který stojí v čele realizace budoucího  staveniště, konvergencí a integrací souvisejících technologií na ICT (informační a komunikační technologie) a umělou inteligenci.

Concept-X je řešení založené na technologii optimalizované pro budoucí staveniště, jako jsou automatizované průzkumné úkoly staveniště pomocí dronů, bezobslužná automatizace zařízení a dálkové ovládání, založené na 5G komunikaci. Concept-X vytvoří novou přidanou hodnotu zvýšením produktivity a snížením nákladů a rizik na základě přesné a rychlé práce na staveništi.

Jako jádro Conceptu-X je X-Center řídicím systémem, který umožňuje uživateli sledovat techniku na staveništi. Terén staveniště je zaměřen skenováním pomocí dronů a terénní data získaná průzkumem jsou vytvořena ve 3D podobě pro použití při sestavování pracovních plánů. Data shromážděná z různých míst jsou analyzována za účelem instruování bezpilotního zařízení a integrované správy zařízení. Kromě toho Fleet Manager X-Center umožňuje uživateli vzdáleně sledovat a diagnostikovat data stroje pro efektivní správu a podporu úloh, jako je stav zemních prací, plánování trasy jízdy a pracovní oblasti, umístění a provozní stav techniky DEVELON, stav hlavních dílů a detekce signálů o abnormálním stavu.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down