04.04.2023 | 08:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Společnost BKT představila nový pás

Nový model pásu MULTIFORCE BK T91 je součástí nové řady průmyslových pryžových pásů BKT a je určený pro kompaktní pásové nakladače. Vyniká výjimečnou odolností a stabilitou, mimořádným výkonem v jakémkoli terénu a podtrhuje i  obratnost strojů i ve malých prostorech.

Nově jsou v sortimentu pásy

V listopadu loňského roku vstoupila společnost BKT na trhu do nového segmentu a začala vyrábět gumové pásy. U příležitosti veletrhů SIMA a EIMA uvedla společnost BKT na trh svou první řadu gumových pásů AGRIFORCE pro zemědělské aplikace. Tato  novinka, a zejména uvedení prvního dezénu AGRIFORCE BK T71 pro traktory, který se vyznačuje robustní konstrukcí spolu s atraktivním designem, zaznamenala velký úspěch.

Jen o několik měsíců později představila společnost BKT také novou produktovou řadu pro průmyslové a stavební aplikace. Jedná se o neustále se vyvíjející odvětví, kde je pro zvládnutí výzev na globálním trhu nezbytný neustálý výzkum výkonnějších a specifičtějších produktů.

Poslední novinka

MULTIFORCE je poslední novinkou  sortimentu a jde o zbrusu novou řadu pryžových pásů BKT pro průmyslové a stavební stroje včetně nakladačů. Pás je skutečně navržen tak, aby odolával náročným podmínkám, zejména na obtížných površích, jako je agresivní asfalt, bláto, kameny, suť a nerovný terén. Nová řada pásů je vyrobena z materiálů odolných proti oděru a opotřebení a zajišťuje dlouhou životnost výrobku. Zároveň tato řada poskytuje obsluze pohodlnou a bezpečnou jízdu a snižuje únavu a problémy spojené s vibracemi.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down