11.04.2023 | 07:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nejnápaditější traktory světa mají výročí

Jedním z unikátních znaků traktorů Valtra je možnost speciální výbavy ve studiu Valtra Unlimited. Ve velké hale v areálu výrobního závodu ve Finsku vznikají ty nejnápaditěji vybavené traktory na světě. Její bránou prochází také traktory Valtra pro armádu, aby získaly své khaki zbarvení a další úpravy. Dále jsou to traktory pro komunální sektor, lesnictví či zemědělství, ale i k mnohem méně pragmatičtějšímu využití, jako například pro marketingové účely při závodech Red Bull Crashed Ice či finské rallye.

Velkou devizou pracovníků v halách studia Unlimited jsou jejich značné zkušenosti. Úpravy kabiny, hydraulického systému, vybavení samohasicím systémem, či kompletní obutí traktoru do pásových jednotek – nic není problém. Šikovnými ručičkami tohoto týmu prošlo v roce 2017 celkem 2000 traktorů, což představuje 25 procent celkové produkce továrny. Přitom pro zákazníka má takové „vyladění“ traktoru Valtra z první ruky významnou přednost: veškeré provedené úpravy jsou vyvinuté i testované ve výrobním závodě Valtry, jsou homologovány a vztahuje se na ně tovární záruka.

Co se týká barvy traktoru, tak standardně si každý zákazník může pro svou Valtru zvolit jednu ze sedmi barev. Další stovky odstínů pak nabízí studio Unlimited. Úpravy ve studiu Unlimited se mohou týkat traktorů modelových řad – A, N, T.

V roce 2023 oslaví Valtra prvních deset let studia Valtra Unlimited, které nabízí nejlepší individuální řešení pro jednotlivé zákazníky. Budou se sdílet příběhy spokojených zákazníků z desetileté historie. Současně výrobce představí dva exkluzivní pakety Valtra Unlimited 10-years. Na oslavu desátého výročí nabízí Valtra Unlimited dva fantastické pakety v limitované edici pro traktory série N, T (Versu & Direct) a sérii Q.**

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down