14.05.2023 | 07:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Moderní pneumatiky skrývají velké know-how

Ve své expozici na mezinárodní výstavě zemědělské techniky EIMA 2022 v Bologni prezentovala společnost Yokohama Off-Highway Tires zajímavý průřez svým sortimentem pneumatik pro zemědělství.

Galaxy Earth Pro RC je radiální pneumatika značky Galaxy. Díky malé šířce je vhodná pro práce v řádkových kulturách, jako je kukuřice či cukrová řepa. Záběrové zuby jsou skloněny v úhlu 45 stupňů, což poskytuje kvalitní trakci na poli a klidné chování za jízdy po silnici. Pneumatika se hodí pro traktory s pohonem dvou či čtyř kol i pro samojízdné postřikovače. Vyrábí se s rozměrem 230/95 R48 (9.5R48)

Další prezentovanou pneumatikou na stánku byla AGRIFLEX+ 372 Very Improved Flexion (VF). Jak označuje zkratka VF, tato pneumatika je navržená se zvýšenou flexibilitou bočnic. Konstrukce pneumatice umožňuje, aby nesla až o 40 % větší zatížení při stejném tlaku vzduchu ve srovnání se standardní radiální pneumatikou na traktoru. Nabízí výrazně větší kontaktní plochu, vedoucí k nízkému utužení půdy a k pohodlné jízdě pro řidiče. Větší kontaktní plocha umožňuje zlepšení trakčních vlastností, snižuje náklady na palivo a zvyšuje celkovou provozní produktivitu. Dezén R-1W umožňuje vynikající přilnavost a dlouhou životnost pneumatik na tvrdých površích.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down