14.05.2023 | 07:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Technika na zpracování půdy z italské produkce

Angeloni je italská společnost, specializovaná na vývoj a výrobu techniky pro zpracování půdy. Navrhuje a vyrábí kvalitní nářadí pro malé firmy i pro poskytovatele služeb. Technika se vyznačuje snadným používáním, které je v souladu s novými zemědělskými požadavky.

V návaznosti na správné agronomické postupy vyvíjí Angeloni stroje pro klasické a konzervační zemědělství. Do sortimentu patří nesené otočné i jednostranné pluhy, hloubkové kypřiče, tažené nosiče nářadí, talířové podmítače, kultivátory s pevnými i pružnými slupicemi a půdní válce.

Firma Angeloni se také účastnila mezinárodní výstavy EIMA 2022 v Bologni. K zajímavým exponátům patřil hloubkový kypřič Breaker SD7. Se sedmi podrývacími tělesy je určen pro traktory o výkonu do 350 k. Zpracování půdy je možné do hloubky až 650 milimetrů. Breaker SD7 má hmotnost 1760 kg. Větší provedení Breaker SD9 má devět podrývacích těles a pracovní záběr čtyř metrů.

Naopak pro mělké zpracování půdy s vyšší plošnou výkonností je určen tažený talířový podmítač Angeloni FCS 40 se záběrem čtyř metrů. Talíře, v první řadě vykrajované, v zadní s hladkým obvodem, jsou uloženy na společné hřídeli. Jejich úhel je plynule hydraulicky stavitelný. Jejich průměr činí 660 mm. Podmítač je určen pro traktory o výkonu od 250 do 400 k.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down