01.05.2023 | 06:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Zájem návštěvníků před zahájením světové zemědělské výstavy je značný

Výsledky on-line průzkumu mezi přibližně 2200 potenciálními návštěvníky: 68 procent se již rozhodlo navštívit přední světový zemědělský veletrh Agritechnica 2023 v Hannoveru. Hlavní témata budou: přesné zemědělství, udržitelnost, ochrana životního prostředí, automatizace, alternativní energetické systémy a elektrifikace. Německá zemědělská společnost DLG oznámila, že výstaviště je vystavovateli již plně obsazeno. To znamená, že v době od 12. až 18. listopadu 2023 čeká návštěvníky veletrhu v německém Hannoveru více než dvanáct hektarů nejnovější techniky, zajímavostí, trendů a zážitků!

Do začátku zbývá necelých sedm měsíců a zájem návštěvníků o veletrh Agritechnica 2023 je již nyní vysoký. Přibližně 68 procent nedávno dotazovaných návštěvníků se již rozhodlo navštívit přední světový veletrh, zatímco dalších 31 procent dokončí své plány v příštích několika měsících, podle aktuálního průzkumu Agritechnica Tracker. Agritechnica Tracker pravidelně sleduje záměry a zájmy návštěvníků z oblasti zemědělství. Minulý měsíc se dotazoval přibližně 2 200 potenciálních návštěvníků Agritechnicy z Německa, Evropy a dalších mezinárodních zemědělských regionů, kteří se zúčastnili online průzkumu. Agritechnica, přední světový veletrh zemědělských strojů, se bude konat v německém Hannoveru od 12. do 18. listopadu 2023.

"Precizní zemědělství, udržitelnost, ochrana životního prostředí, automatizace, alternativní energetické systémy a elektrifikace jsou témata, která jsou v současné době vysoce relevantní pro mezinárodní odvětví zemědělských strojů. Pod hlavním tématem 'Zelená produktivita' nabízí Agritechnica profesionálním návštěvníkům jedinečnou platformu, která představuje technická řešení pro současné výzvy mezinárodní rostlinné výroby," říká Timo Zipf, projektový manažer Agritechnica.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down