28.05.2023 | 07:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Komfortní a bezpečný manipulátor získal zlatou medaili

V Polsku se i v letošním roce konal největší národní zemědělský veletrh Agrotech Kielce. Zúčastnila se jej i firma Fendt. A její silný sklon k inovacím jí přinesl kov nejcennější – zlatou medaili, kterou obdržel teleskopický manipulátor Fendt Cargo T740. Zároveň byla oceněna i nová sklízecí mlátička Fendt Corus 500.

Na veletrhu Agrotech Kielce pravidelně oceňuje porota medailemi ty nejlepší stroje. Teleskopický manipulátor Fendt Cargo T740 přesvědčil komisi díky své „obzvláště bezpečné a komfortní konstrukci“. Za to obdržel zlatou medaili.

Obratný a výkonný stroj se dobře uplatní zvláště na podnicích se smíšenou produkcí. Ve své konstrukci slučuje vekou vylamovací sílu, precizní ovládání a výšku výhledu z kabiny až čtyři metry. Maximální zvedací výška je 7,7 metru. Díky tomu může být manipulátor Fendt Cargo T740 využíván k manipulaci s balíky slámy, k přepravě směřující z pole či na pole, v živočišné výrobě k plnění krmných míchacích vozů či příjmových stolů bioplynových stanic anebo i k vybírání siláže a senáže na silážních žlabech.

„Zájem o náš nový produkt nám potvrdily i četné rozhovory, které jsme v průběhu veletrhu vedli,“ říká Tomasz Szczesny, obchodní manažer Fendt Polsko.

Sklízecí mlátička Fendt Corus 500 byla oceněna za svou produktivitu a spolehlivost. Jedná se o stroj, koncipovaný jako vstupní model pro evropské podniky, které se chtějí vybavit vlastní mlátičkou. Modelová řada zahrnuje devět typů mlátiček s pětidílnými vytřasadly ve výkonovém segmentu do 260 k a záběrem adaptéru do 7,6 m.*  

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down