15.05.2023 | 06:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Příjemné dopoledne v Hustopečích

Prožít příjemné dopoledne plné zábavy, poznávání techniky a zážitků při oblíbené hudbě bylo možné druhou květnovou sobotu na Dnu otevřených dveří AGROTEC Group. Areál této firmy otevřel své brány veřejnosti a návštěvníci všech věkových kategorií si přišli na své.

Poutavě bavil přítomné strongman Zdeněk Vávra, který v rámci svého strongman show vlastní silou roztáhl i kamionový tahač. Na hity šedesátých let si mohli zájemci zavzpomínat spolu s kapelou The Teachers a nechybělo ani taneční vystoupení skupiny Move Around. Zcela obsazené bylo stanoviště jízd v traktorech, s nimiž se po polygonu proháněly nově také nákladní automobily IVECO. Plně využité byly také skákací atrakce pro děti a atrakce 4v1 Multitower. Možnosti zahrát si o svezení v rally speciálu Jana Kopeckého i Martina Rady pak otevřely cestu k životním zážitkům.

Zvídavé děti si mohly projít stezku Pokrok nezastavíš a naučit se mnohé z oblasti zemědělské techniky. Pokrok, který nelze zastavit, byl také letošním podtitulem Dne otevřených dveří.

Tématu Pokrok nezastavíš se věnovalo samostatné stanoviště na začátku areálu s vystavenou technikou značek New Holland, Case IH a Steyr. Tím, že byly vedle sebe vystavené historické traktory a traktory současné, byl zřejmý pokrok v jejich konstrukci od začátků až do dnešní doby.* 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down