10.06.2023 | 07:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Premiéry nových traktorů na bramborářské akci

Značka Case IH bude výhradním dodavatelem traktorů a jedním z hlavních sponzorů veletrhu Potato Europe 2023, což je jedna z největších světových výstav pro pěstitele brambor. Tato akce je významnou přehlídkou odrůd brambor a technologií jejich pěstování v Evropě. Kromě podpory této významné události plánuje společnost Case IH také využít své přítomnosti k tomu, aby poskytla přímo na poli informace o moderních technologiích, majících potenciál výrazně zvýšit produktivitu v produkci brambor.

Potato Europe se koná každý rok v klíčových zemích produkujících brambory - Francii, Německu, Nizozemsku a Belgii. Letos se polní výstava vrací do posledně jmenované země, kde se bude konat od 6. do 7. září v Kainu poblíž Tournai v západní Belgii.

Návštěvníci tam budou moci vidět některé z nejnovějších produktů z oblasti techniky pro pěstování brambor – jak staticky, tak i při praktických ukázkách. Platí to i o výrobci Case IH.

"Naše prezentace bude zahrnovat debut nové vlajkové lodi modelové řady traktorů Optum, Optum 340 CVXDrive s AFS Connect v kontinentální Evropě," říká Matthias Claerbout, manažer komunikace Case IH Benelux. "Pěstitelé brambor stále více hledají dostatečně výkonné traktory pro práce, jako je příprava půdy před výsadbou, výsadba a sklizeň. Zároveň ale požadují co s nejúspornější provoz, který vyžaduje nejen vyšší výkon motoru, ale také výhody nezávislé regulace pojezdové rychlosti traktoru a otáček motoru, plynoucí z plynulé převodovky.

Nový Optum 340 s AFS Connect, standardně vybavený plynulým pojezdem Case IH CVXDrive, rozšiřuje výkonnou řadu traktorů Optum s kompaktními rozměry do nového výkonového teritoria s výkonem 340 koní. Tento výkon motoru je dostupný za všech podmínek. Tento model budeme předvádět na veletrhu Potato Europe 2023, stejně jako nedávno představený traktor Puma 260 CVXDrive s maximálním výkonem 302 k s telemetrií AFS Connect."*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down