16.06.2023 | 07:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Velký pomocník při rozdružování balíků

Sklizeň zavadlé píce do balíků je oblíbeným postupem konzervace krmiva. Pokud je ale třeba zpracovávat mnoho takových balíků, pak je manuální odstraňování balicí fólie hodně namáhavá ruční práce. Velkou pomocí může být adaptér pro čelní traktorový nakladač v podobě rozdružovacích nůžek od irské společnosti Keltec. Tento adaptér dokáže práci, spojenou s krmením hospodářských zvířat, značně urychlit a zjednodušit. Zároveň šetří i náklady a čas.

S tímto rozdružovacím strojem se snadno, rychle a šetrně rozebere balík siláže přímo ze sedadla obsluhy. Nůžky obsah balíku vysypou přímo v místě krmení nebo do krmného vozu. Inovativní konstrukce a způsob řezání balíků zabezpečuje, aby obsah padal mimo fólii. Ta zůstává sevřena v horní části kleští. Rozdružovací nůžky jsou ovládány pomocí jediného dvojčinného hydraulického okruhu. A na rozdíl od podobných konkurenčních řešení se nůž pohybuje odspodu nahoru.

V České republice zastupuje výrobce Keltec společnost TOPAGRI s. r. o. Může tak nabídnout i originálně vyřešený samonakládací přepravník válcových balíků za traktor značky Keltec. K největším výhodám přepravníku patří rychlá a jednoduchá manipulace. Nakládku a vykládku provádí jediný stroj. Stroj na 10 balíků dokáže odvozit až 72 balíků za hodinu do vzdálenosti 1 km.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down