18.06.2023 | 06:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Premiéra nové značky v České republice

Nová značka stavebních strojů DEVELON (dříve známá jako Doosan Construction Equipment) měla světovou premiéru letos na jaře na veletrhu CONEXPO v Las Vegas v USA. Byl tak dovršen celý proces koupě firmy z roku 2021, kdy HD Hyundai koupila Doosan Infracore. Nová značka je důležitým milníkem ve snaze společnosti stát se hlavním hráčem na poli stavebních strojů.

Celé portfolio DEVELON nyní zahrnuje kompaktní i těžká pásová rypadla, kolové nakladače, kloubové sklápěče a mnoho další techniky. A nyní měli možnost se i zájemci v České republice seznámit se známými stroj v oranžových barvách, ale s novým označením. Stalo se tak v uplynulém týdnu na 13. ročníku veletrhu EXPO Lesní lom nedaleko Brna. Na známém veletrhu proběhlo první představení oranžových strojů v České republice s novým názvem DEVELON.

EXPO Lesní lom v Brně-Líšni je mezinárodní demonstrační veletrh strojů a zařízení pro těžební průmysl, úpravnický průmysl a stavebnictví. Na této unikátní přehlídce jsou exponáty umístěny přímo v prostředí etážového kamenolomu pod širým nebem. Své místo měla na veletrhu i společnost GARNEA, výhradní importér techniky DEVELON do České republiky. V rozsáhlé expozici byly prezentovány stroje DEVELON zájemcům a několik z nich se představilo v provozu přímo při práci. Zastoupeny byly všechny hlavní skupiny strojů z těžké váhové kategorie, jako jsou pásová rypadla, kolové nakladače a kloubový dampr. Specialisté poskytovali návštěvníkům všechny požadované informace.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down