23.06.2023 | 07:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Ve větší blízkosti k zákazníkovi

Rodinný podnik Pöttinger má velmi dobrou mezinárodní pozici a své aktivity a zdroje využívá velmi cíleně k dosažení co největší efektivity a blízkosti k zákazníkovi. Významnou roli v tom hrají také veletrhy a výstavy. Kvůli kolizi termínů mezinárodních veletrhů vznikají určité výzvy jak pro vystavovatele, tak pro návštěvníky. V koordinaci mezi ústředím a odpovědnými osobami ve Francii se společnost Pöttinger rozhodla zrušit svou účast na veletrhu SIMA 2024 v Paříži.

SIMA, největší francouzský zemědělský veletrh, se bude v listopadu 2024 konat bez Pöttingera. V letech poznamenaných pandemií se veletržní prostředí a chování návštěvníků výrazně změnily.

"Naše zdroje budeme cíleněji využívat v komunikaci s našimi zákazníky. Důraz je kladen na činnosti, které osloví naše koncové zákazníky a jejich potřeby. Chceme je co nejlépe podpořit podle motta: "Každý potřebuje zemědělství!"", komentuje rozhodnutí mluvčí vedení Gregor Dietachmayr.

Přímý kontakt umožňuje společnosti ještě lépe představovat své inovativní produktové portfolio a digitální řešení pro hospodaření s krmivem a hospodaření na orné půdě. Cílené, plánované aktivity zahrnují také národní a místní akce. Produktová školení a prezentace mohou být využívány flexibilněji a efektivněji a mohou být přizpůsobeny potřebám zákazníka.

Jako podnik s dlouholetou tradicí se Pöttinger samozřejmě drží veletržní tradice a bude se i nadále účastnit mezinárodních veletrhů. "Jako globálně působící společnost bychom si však přáli, aby mezinárodní veletržní organizace lépe koordinovaly své harmonogramy ve prospěch vystavujících firem a návštěvníků," vysvětluje Dietachmayr. Odlehčením zátěže u nabitého veletržního kalendáře lze jistě opět zvýšit atraktivitu jednotlivých akcí.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down