27.06.2023 | 07:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Z malého podniku světově uznávanou společností

Společnost TMC Cancela má již více než 40 let zkušeností a specializuje se na mulčování, lesnictví a zpracování rostlinného materiálu v zemědělství. Vyrábí stroje, které spotřebovávají méně paliva, s technickými vlastnostmi, které poskytují lepší kontrolu nad průběhem práce (jako je regulace otáček rotoru nebo kontrola teploty).

V roce 1971 založil Manuel Cancela García spolu se svou ženou Consuelo Rodríguez Fernández  ve Španělsku malý rodinný podnik, specializující se na výrobu a údržbu zemědělských strojů, aby usnadňoval život zemědělcům v okolí.

Postupem času rozšířili manželé svou činnost, uzavřeli dohody s několika výrobci zemědělských strojů o distribuci svých výrobků ve Španělsku a také vyrobili první křovinořezy a mulčovače (většina z nich s patenty chráněnými řešeními). O několik let později, v roce 2008, Javier Cancela obnovil práci svého otce a zaměřil se na lesnictví, zemědělství a hydrauliku. TMC Cancela se vyznačuje neustálým vývojem.

Sídlo TMC Cancela se nachází v obci Tordoia, v srdci Galicie. Odtud se také exportuje více než dva tisíce strojů každým rokem do celého světa. Firma je přítomná na trzích ve více než 50 zemích. Kanada, Rumunsko, Litva, Německo, Francie, Rusko, Itálie, Portugalsko, Angola, Mosambik, Austrálie a USA jsou jen některé z nich.

V současné době se TMC Cancela zaměřuje především na Severní Ameriku a Evropu, kde se stala lídrem v zemích, jako je Francie nebo Německo. Cílem společnosti je rozšířit exportní byznys, kam bude směřovat 70 % své produkce, a zbývajících 30 % si TMC Cancela ponechá na domácím španělském trhu. V sortimentu má drtiče kamení, mulčovače s hydraulickým pohonem, lesní a zemědělské mulčovače.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down