28.06.2023 | 07:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Robustní lesní mulčovače a drtiče kamení

Španělská společnost TMC Cancela prezentovala své produkty na mezinárodní výstavě EIMA 2022 v Bologni. Na stánku nechyběly ani novinky. K nim patřily i lesní mulčovače řady THI.

Hydraulické lesní mulčovače byly speciálně navrženy pro práci s rypadly a nosiči. Splňují nejvyšší nároky lesnického sektoru díky tomu, že konfigurace a konstrukce umožňují provádět jakoukoli práci s maximální spolehlivostí a efektivitou.

Zrovna takové jsou i lesní mulčovače řady THJ. S pracovním záběrem 100, 125 či 150 cm jsou určeny k agregaci na rypadla o hmotnosti 10 až 16 tun. Modelová řada mulčovačů THJ je vybavena rotory o velkém průměru s válcem se silnou stěnou. Na rotoru jsou umístěna výměnná kladiva, případně může být rotor osazen speciálními noži. Díky vysoké rychlosti otáčení dochází k odsekávání trávy, která se dostává do vnitřního prostoru stroje a je zde dokonale zmulčována. Pro rypadla o hmotnosti 15 až 20 tun jsou pak určeny lesní mulčovače řady THB.

TMC Cancela vyrábí také vysoce robustní frézy na drcení kamenů. Na výstavě EIMA 2022 v Bologni výrobce vystavoval nový model z řady TXP. V České republice je možné techniku španělské společnosti TMC Cancela pořídit v obchodní síti společnosti MANATECH CZ s. r. o.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down