30.06.2023 | 10:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Gary Hornbacher novým prezidentem Doosan Bobcat pro region EMEA

Společnost Doosan Bobcat oznámila jmenování Gary Hornbachera novým prezidentem společnosti pro oblast EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika). Bude působit v Dobříši v České republice, kde má Bobcat svůj výrobní závod, výzkumné a vývojové centrum, školicí institut a sídlo ústředí pro oblast EMEA v jedinečném komplexu o rozloze 120 000 m2.

Během svého 36letého působení ve společnosti Doosan Bobcat zastával Gary Hornbacher řadu různých funkcí. Má rozsáhlé zkušenosti v oblastech prodeje a marketingu, strategie produktového managementu a celkového řízení kvality. Před příchodem do regionu EMEA působil jako viceprezident pro rozvoj prodejních kanálů a vzdělávání ve společnosti Doosan Bobcat North America.

V nové funkci se Gary Hornbacher chce zaměřit na prosazování firemní kultury, kdy na prvním místě jsou zaměstnanci, podpora jejich individuálních talentů, a především spolupráce mezi týmy. Tu považuje za klíčovou pro dosahování úspěchů firmy.

„Jsem nadšený, že se mohu připojit k dynamickému regionu Bobcat EMEA“ říká Gary Hornbacher a popisuje tři klíčové oblasti v nichž je značka Bobcat jedinečná: „Za prvé, Bobcat se trvale zaměřuje na řešení nejtěžších výzev našich zákazníků, ať už prostřednictvím technologických inovací nebo partnerství s našimi prodejci. Cílem je vždy překonat očekávání zákazníků.

Dále lidé, kteří pro Bobcat pracují, jsou hrdí na to, že jsou spojeni s tak silnou a uznávanou značkou, jakou je Bobcat. Významně investujeme do našich lidí prostřednictvím vzdělávání a jejich neustálého rozvoje,“ pokračuje, „V neposlední řadě je Bobcat silným partnerem, který se snaží zlepšovat místa, na kterých žijeme a kde pracujeme. Být součástí společnosti, která poskytuje zaměstnancům příležitost přispívat svým komunitám prostřednictvím dobrovolnických sponzorovaných aktivit a dobročinných darů, je velmi uspokojující,“ dodává Gary Hornbacher.*

Gary Hornbacher se své nové funkce prezidenta společnosti Doosan Bobcat EMEA ujme s platností od 1. července 2023

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down