10.07.2023 | 07:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Novinky u aplikačních cisteren

Specializací firmy Pichon je aplikační technika, konkrétně cisterny na kejdu a digestát, rozmetadla a míchadla kejdy.

Firma Pichon má v oblasti svých aplikačních cisteren zajímavé novinky. Nová řada Pichon SV je již z výroby vybavena tak, aby přinesla svým uživatelům co nejvíce přidané hodnoty. Obchodníci mají k dispozici nový konfigurátor, na němž si mohou vybrat nejvhodnější model a doplnit jej patřičnou výbavou.

Cisterny se vyznačují nízko uloženým těžištěm. Jak na povrchu, tak zevnitř jsou v průběhu výroby galvanizovány. V roli čerpadla funguje vývěva značka Jurop. V závislosti na povaze nádrží na kejdu si je možné zvolit jedno z několika provedení zařízení pro sání, mezi něž patří krátké či dlouhé rameno anebo i otočná rampa. S ní je možné sání kejdy i z vysokých nadzemních jímek.

Firma Pichon nabízí také celou řadu aplikátorů z vlastní produkce. A to nejen hadicových, ale i pro zapravování kejdy do půdy při jednom přejezdu. Radličkový aplikátor se vhodně využije na orné půdě, zatímco diskový aplikátor při hnojení luk a pastvin. Nový průtokoměr ve vedení hnojiva dovoluje fungování automatické regulace průtoku hnojiva do aplikátoru tak, aby byla dodržena předepsaná dávka hnojiva na hektar.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down